Spoon De Luxe

Culinary Events

A Foodtastic Experience

Spoon de Luxe staat voor Culinary Events op gastronomisch niveau. Ga mee op een zintuiglijke reis door de wereld van Food & Drinks. Proeven, genieten, verwonderen … daar draait het allemaal om. Op onze events valt u van de éne smaaksensatie in de andere. 

Dankzij onze unieke contacten met de top van de Belgische gastronomie en de meeste excellente cateraars, toveren we uw event om in een onvergetelijke, culinaire belevenis. Een kleinschalig event voor klanten of personeel. Of een culinaire verrassing voor vrienden of familie. Spoon de Luxe maakt van elk event een smaaksensatie. Reken daar onze ervaring in de eventsector bij en we garanderen een gebeurtenis die nog lang zal nasmaken.

Welkom in de wereld van Spoon de Luxe.

U heeft een belangrijke meeting achter de rug en u wenst nog even te ontspannen met de collega’s of klanten? Dan kan Spoon de Luxe u steeds helpen met het vinden van een leuke afterwork-activiteit. Lekker achterover leunen en tafelen, tastings of workshops. Een ruim aanbod staat voor u klaar.

Meer Info

Uniek concept waarbij hapjes en gerechten aangepast worden aan internationale dranken.  Grappa, metaxa, whisky, cognac ... De inspiratie is eindeloos, maar leidt de weg. Spoon de Luxe tovert de wereld op je bord en laat zich inspireren door het beste wat de wereld gebrouwen heeft.

Meer Info